compunere despre toamnă, pe bune

by

hai să nu mai fac mişto de voi, copii leneşi care căutaţi pe google. vă scriu cîte o compunere (în stil ortografic vechi- va trebui să corectaţi- pentru că dulcele stil nou, latinizant, introdus de moşii frustraţi din kakademie specialiştii în lingvistică, e naşpa.)
toamna, anotimpul meu preferat (clasele I-IV)
dintre cele patru anotimpuri, mie îmi place toamna. este cel mai colorat anotimp: peisajul, parcă pictat cu acuarele, este galben, roşu, maron. îmi mai place să merg cu bunica la piaţă, unde cumpărăm legume şi fructe. mie îmi plac mai ales fructele: merele, perele, strugurii şi pepenii. dintre pepeni îmi plac mai ales pepenii galbeni, pentru că sînt mai gustoşi. în familia noastră mamei îi place vara, ca să mergem la mare să ne bronzăm. tata vrea să fie iarnă, ca să meargă la schi cu nenea gogu. mama nu ştie să schieze şi e foarte supărată cînd tata pleacă la sinaia. nu ştiu de ce e supărată, tata vine foarte fericit de la sinaia. toamna îmi mai place prima zi de şcoală, cînd mă întîlnesc cu prietenii în curtea şcolii şi rîdem toată ziua. asta e părerea mea despre toamnă.
melancolia unei zile de toamnă (clasele VII-XII)
mă plimb în parcul cişmigiu şi mă gîndesc la marii artişti pe care toamna i-a inspirat: grigorescu, bacovia, sadomazoveanu… fie prin culori, fie prin metafore, marii noştri creatori au susprins dualitatea toamnei: explozia de culori şi presentimentul trecerii, al morţii. bacovia ne scufundă într-o baltă de tristeţe: amurgul, violetul, sicriul ne reamintesc de existenţa noastră efemeră.

Etichete: ,

336 răspunsuri to “compunere despre toamnă, pe bune”

 1. xana Says:

  hei, ai uitat de covorul multicolor de frunze!

 2. anapauper Says:

  😀 insert. plus alte dulci clişee.

 3. mihaibiharia Says:

  Nu il cheama Sadomazoveanu ci Sadomasonveanu 🙂

 4. machiavellian Says:

  Vad ca te-ai specializat pe proza mai nou. 🙂

 5. cropcircles Says:

  Doamna, la a doispea nu se mai scriu compuneri. Vreun eseu, vreo disertatie pe cand? Despre nemurirea sufletului daca se poate, ca ar fi interesant.

 6. anapauper Says:

  @ mihai: da, mason, însă în contextul anotimpurilor, sadomazo e definitoriu 😛

  @machiavellian: fac o excepţie, voi fi prozaică de dragul sărmanilor copii care tot căutînd compuneri aterizează pe blogul meu.

  @cropcircles: wow, prima ocazie să mă facă cineva „doamnă” pe blog… norocul meu că am şters citatul cu paraziţii de la sfîrşitul compunerii. 😀 odată un bijniţar mi-a zis „domniţă” în tren.

 7. eye-contact Says:

  ai uitat sa scrii la melancolia de a 12-a despre melancolia unei fetite de liceu de a se plimba prin cismigiu la brat cu prietena romulanca, in fluieraturile celoralti romulani pubertini mancatori de seminte si dornici de putin amor in tufisuri, care folosesc replici demne de toata stima pentru agatat gen „crezi in dragoste la prima vedere,sau mai trec o data?” sau „ingeras, te-a durut cand ai cazut din rai?”. iar daca nu ai inspiratie, o plimbare prin cismigiu te va umple de idei si te va binedispune:)))

 8. anapauper Says:

  amor în tufişuri
  nu cred în dragostea la prima revedere
  nu cred în văz sau în auz
  căci dragostea e oarbă…
  iar cu tufişurile: da, îs sceptică
  de cînd e bush la casa albă.
  nimic nu mai e alb şi vai
  îngerii au căzut din rai
  într-o cocioabă…

 9. cropcircles Says:

  pai…drept pentru ca sa spun era doamna as in „domamna invatatoare”, dar daca se doreste a se interpreta asa, n-am nimic impotriva.

 10. anapauper Says:

  aaa… ok, m-am liniştit 🙂

 11. machiavellian Says:

  A, deci ai revenit la normal. 😉

 12. helena Says:

  nu e bun mie imi trebuie despre toamna oooooooooooooffffffffffffff ce ma fac ,cine are o compunere de 2 pagini? eu mor daca numi fac compunerea
  mai mai multa inspiratie nu aveti ale nu sunt compuneri offff nu stiu ce sa fac

 13. anapauper Says:

  Noi ştim că vine toamna atunci cînd meciurile de fotbal încep să se joace în nocturnă, cînd vărul Fane pleacă înapoi în Italia, acolo unde şi-a găsit de lucru după ce l-au dat afară de la combinat şi cînd dumnevoastră, profesorii, ameninţaţi cu greva fiindcă nu aveţi salarii destul de mari.
  Odată cu toamna, mămica şi tăticu au şi ei mereu aceleaşi discuţii despre salarii, mai ales că gogoşarii s-au scumpit faţă de anul trecut şi nouă ne e mai simplu să mîncăm numai zacuscă în serile de iarnă. Ca în fiecare an, tata, care e cercetător şi are un salariu mai mic decît am auzit la televizor că aveţi dumneavoastră, e tare supărat; zice că o să plece după vărul Fane, să lucreze ca mecanic într-un atelier auto. Aşa spune în fiecare an, dar pe urmă scormoneşte într-un sertar unde ştiu că îşi ţine actele, scoate de acolo diploma lui de doctorat şi porneşte pe jos către institut.
  Ca în fiecare toamnă, mama roboteşte mai mult prin bucătărie şi bombăne mereu că ea ţine întreaga familie. Acum e adevărat că ea cîştigă cam de două ori mai mult ca tata, dar munceşte ca inginer într-o fabrică de textile, la un patron, şi stă acolo zece ore pe zi. Numai sîmbăta stă opt ore. Nu vă spun ce zice ea despre vacanţele dumneavoastră de cîte trei luni fiindcă iarăşi mă lăsaţi corigent şi a zis tata că, dacă iarăşi trebuie să care la sacoşe ca să trec clasa, mă zvîntă cu bătaia.
  Eu mai ştiu că a venit toamna în ultimii ani şi fiindcă, după 1 septembrie, îmi vine în minte o întrebare de oameni mari: la ce e bună şcoala? Că eu ţin cu Dinamo şi am auzit că acolo un fotbalist nu prea grozav cîştigă într-un an cît un cercetător într-un deceniu şi mă gîndesc că, la urma-urmei, tata nu are dreptate cînd spune că e cam ruşinos ca profesia ta să fie alergatul în chiloţi după o minge. Dar pe mama şi pe tata nu îndrăznesc să-i mai întreb, fiindcă sînt şi aşa destul de amărîţi cu soră-mea, care e inginer chimist şi a trebuit şi ea să plece. Deşi ei i-a ajutat şcoala… Că, atunci cînd a ajuns prima dată la bucătăria spaniolă unde spală acum vase, a constatat ştiinţific că detergenţii folosiţi nu erau tocmai buni şi a cumpărat alţii. Şi de aia zic: atunci cînd stau şi mă întreb de ce ne trebuie atîta şcoală, mă gîndesc şi că poate ar fi mai bine să ne învăţaţi altfel de lucruri la şcoală, de astea cu detergenţi sau măcar să ne daţi carnete de şofer, ca să merg, ca vărul Fane, la muncă în Italia.
  Eu mai ştiu că vine toamna şi fiindcă prietenul meu Viorel începe meditaţiile cu dumneavoastră, că se apropie examenele. Asta e rău fiindcă, fără el în poartă, băieţii de la scara vecină ne bat mereu la fotbal. Şi adeseori, cînd mergem sus în uscătorul de la bloc, ne gîndim ce bine ar fi fost ca tatăl lui Viorel să nu fi fost doctor, ca să nu aibă atîtea milioane pe lună ca să dea pe meditaţii. Acum, dacă intraţi şi dumneavoastră în grevă cred că nici măcar în uscător n-o să mai putem sta, că sigur o să se adune acolo băieţii mai mari, ca să fumeze şi să bea bere…
  Singurul lucru care îmi place cînd vine toamna e că mama se întoarce cu o pereche de pantaloni noi de la fabrica ei, pe care îi scoate de la fundul unei sacoşe şi, după ce mi-i potriveşte de lungime la maşina de cusut, mă pupă pe frunte şi-mi spune „La mulţi ani”. Fiindcă, am uitat să vă spun, mama tot o ţine pe-a ei, că de 15 septembrie e ziua tuturor copiilor, dar eu, sincer, nu prea cred să fie aşa.
  L.V. Romanescu

  http://www.evenimentul.ro/articol/compunere.html

 14. roxana Says:

  vreau si yo o compunere de clasa a 6a care sa aiba toate figurile de stil:D

 15. yuo Says:

  mai sry k te anunt insa comunerea ta (dak m-as duce q ea la sc) nu face nici de un amarat de 5:((..pakt…… fara fig de stil..metafore ….pakt….da totusi e bine k te-ai gandit la unii:) bv`oooo

 16. susanhu Says:

  e fost super compunerea am luat 10+

 17. mihaela Says:

  daca merg cu compunerea asta la scoala ma bate invatatoarea de ma rupe..mai bine as folosio pe cea postata de ANAPAUPER .e mai bestiala si are figuri de stil..:-P

 18. OYeaha Says:

  tare dar cand mam dus cu ia la clasa toti aveam aceias

 19. adyna Says:

  daca m-as ajuta de compunerea asta………nu as lua nici 2……..prea naspha……faca figuri de stil,metafore………crek nici nu stii ce-s alea…..scz da nu e prea buna compunerea asta

 20. laura g Says:

  o sa intru cu ea in revista

 21. madalina Says:

  ha ha ha….eu nu cauram o compunere de asta….cautam ceva la care trebea sa gandesti dar dak tu nu stii..ms oricum da sa stii k tu esti mai prost decat noi ca ai putut pune asa ceva pe net

 22. razZzvanika Says:

  semeni foarte mult cu dirigu meu..dar incearka sa adaugi in vacabularul tau ‘ciumete’ sau ‘ciumetozaur’ si totul va fi perfect. 😉 >:D<

 23. irndf Says:

  nu stiu cine a scris la inceput dar ii zic sa nu ne mai faca lenesi.Nu am timp sa imi scriu la tot,nu ca sunt lenes.Ca doamna noastra de romana e nebuna

 24. cristina Says:

  yo vreau o compunere despre padure…offffffffffff….ce draq imi dati voi acilea…X(X(X(X(X(

 25. Anonimus Says:

  Ce pot spune cel care a postat respectiva compunere este un analfabet si un om prost! Nu mai zic nimic deoarece ii este aflat ip-u in cateva zile sau saptamani va veni cineva la cel care a postat dand-ui o amenda! Sunt de la organizatia Protectia Consumatorului !

 26. Unu Says:

  de acord cu anonimus cel kre a postat este un analfabet

 27. madalina Says:

  vreau si eu descrieri pt toamna

 28. isabella Says:

  toamna e al mai naspa anotimp.ploua si nu putem merge la discoyteca imbrcat subtire.
  SCRIE CHESTEA ASTA IN CAIET DACA AI CURAJ.TE PROVOC

 29. alex Says:

  as vrea si yo compunere cu un tablou de tomana plsss

 30. Michael Jackson Says:

  Buna u.Who are you?

 31. oana Says:

  e faina compunerea

 32. ioana Says:

  prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 33. LoLyTa Says:

  ma ajutat potin desi mam mult am gandit-o eu;)

 34. LoLyTa Says:

  ce copil prost fara imiginatie……lol….marca ai fi clasa a 2-a…..looser

 35. LoLyTa Says:

  sa nu mai te pui cu lolyta X(

 36. cristy Says:

  ma lasatzi mah omu-n pace ce shtitzi voi e un ” artist” isi expune punctul de vedere care e treaba ? PS (daca shtitzi ce inseamna) : va e ciuda ca nu suntetzi in stare sa facetzi o compunere shi cautatzi disperatzi pe net una ca sa luatzi un amarat de 5 . omul asta a incercat sa va ajut sa scoatetzi 6-le , shi voi vetzi fi in stare sa facetzi o compunere singuri mai buna decat ale lui atunci vetzi fi in stare sa-i criticatzi operele shi pe el .

 37. cristy Says:

  shi facetzi-va mah singuri compunerile nu-l mai solicitatzi pe omul asta

 38. bogdi Says:

  bravo cristy ai temperament

 39. bogdi Says:

  oricum mie imi plac operele lui sunt klumea shi sunt total de acord cu tn
  shi eu sunt unii din aia kare cauta disperat pe net dar nu acus pe nimeni , accept realitatea

 40. eu(nu conteaza num meu) Says:

  mah nu mai ceretzi atat de la omu’ asta nuj ce poezii shi compuneri cu figde stil etc. daca vretzi putetzi sai datzi idei de compuneri da nu numai ptr voi personal . facetzi-va singuri

 41. lora Says:

  nu e deloc frumoasa prima de ce near interesa pe noi de bunica ta ???????? nuci a doua nu e placuta nu te pricepi

 42. Saby\Tzup Says:

  A mai trecut o vara..si a mai venit o toamna plina de culori, umbre si frunze ce fosnesc…Ma uit pe geam si mi se infatiseaza un o priveliste trista dar totusi romantica..toamna este foarte frumoasa pentru culorile ei aramii…pentru peisajul monoton si calmitatea ei.E un anotimp perfect pentru cei ce sunt aproape mereu tristi.
  Cand era vara, nu m agandeam sa admir peisajul si sa ma bucur de soare… de cantecul pasarilor sau de verdele crud al ierbii..iar acum, mereu intorc privirea catre fereastra cu o strangere de inima… si constat ca natura si-a pierdut din stralucire..lumina zilei paleste si parca se ingalbeneste…
  Parca nici parcul in care obisnuiam sa-mi petrec zilele dogoratoare de vara numai este la fel..copacii sunt aproape goi, iar frunzele poleite cu aur acopera aproape in totalitate asfaltul cenusiu si scorojit…Din cand in cand linistea apasatoare mai este intrerupta de cate o castana cazuta pe jo- Poc! Poc! Poc!

 43. betty Says:

  Nu il cheama Sadomazoveanu ci Sadomasonveanu

 44. eu ptttt Says:

  ma nu mai faceti misto de cel al cui e site asta . ca doar si voi sunteti lenesi de cutati compuneri pe ne dintre care si io 😀 dar faceti voi alta mai una daca nu va convine, nici mie nu imi trebuia compunerea ci una despre padure sau oricare numai sa fie frumoasa eii lasa oi face eu una .

 45. eu ptttt Says:

  :P:P>”(
  *

 46. dianette Says:

  Offf Doamne pe unde ratacesc.. si cum ma mai crucesc.. 🙂

 47. ana pauper Says:

  da chiar, wie so? 😆

 48. dianette Says:

  Ratacesc.. weil.. obosesc.. real si aici in virtualul tau ma odihnesc..
  Ma crucesc… de pruncii astia ce cautau toamna aci, la tine.. si cum au luat-o pe ulei la chat :)))

 49. ana pauper Says:

  da… loool, mă amuză tare.

 50. diana Says:

  e super misto daca vreti sa imi trimiteti si mie continoarea pe id meu diana_dia99 daca vreti pa va multumesc anticipat

 51. maria Says:

  ty5ujwvtehb

 52. maria Says:

  da pe clase mai mari nu stiti sa faceti….?
  offf doamne ca cauti ceva si nu gasesti nici in ruptu capului..x(

 53. --:M@r!u$:-- Says:

  vreau si eu o compunere pt clasa a V-a cu figuri de stil:D:D:D

 54. :-*kryss_dragutza:-* Says:

  e tare compunerea!SADOMAZOVEANU!e tare rau d tot!
  felicitari celui care a scris-o!

 55. maria Says:

  da e tare

 56. @Lex Says:

  tare
  belea

 57. ana pauper Says:

  ^^ mey leneshilor dc nu va punetzi
  mintea la contributzie ha? :PPPPPPP

 58. fanitza Says:

  eu nu stiu cine cauta compuneri pe la tine ca si eu am bagat tagul acesta si nu am cautari de acest fel?!

 59. ana pauper Says:

  cred că elevii & mamele lor sîrguincioase.
  nu e doar după tag, abia azi am schimbat
  eticheta „agroturism” în „compunere”.

  „toamna” e căutată în toate anotimpurile!
  scrie o compunere despre toamnă,
  pune măcar un link la o adresă
  bine cotată… bagă în text
  „compunere” de cîteva ori.

  baftă:))

 60. mihai Says:

  numi place asta

 61. lorena Says:

  SUPER NASPA COMPUNERILE. EU VREAU CEVA MAI9 SERIOS. ACESTEA OCUPA SPATIU FARA ROST

 62. C0ca_C0la Says:

  IACS!….ASTEA`S COMPUNERI?!….ASTA E BATAIE DE JOC….SH SUNT DE ACORD CU LORENA TREBUIE CV MAI SERIOS….

 63. C0ca_C0la Says:

  BAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!…..ASTEA`S NIJTE TAMPENII…..CRED CA SH VARUL MEU DE 5 ANI FACE COMPUNERI MAI FRUMOASE….ASTEA`S NIJTE AIURELI…8-}

 64. sabyda Says:

  ce compunere tare….puneti una si despre scoala….=))

 65. C0ca_C0la Says:

  =))……da…..ce faaaaaaaaaaaci sabinaaaaaaaaaaaaaaaaa?!>:D:D<:X:X:X:*:*

 66. vita_cool_girl Says:

  o compunere despre toamna!

 67. vita_cool_girl Says:

  va rog ajutatsima!!!!!!!!!!

 68. anca Says:

  cu compunerea asta aj merita un 2.j m`aj mai abtiona sa ma iau 4 d 2 k 2×5=10 aja ca shh cu compunerile asteaza de kkt.is puse j ele p un sait deampulea &gt

 69. anca Says:

  &app ne zici copii leneji

  nu suntem tocilari k tn & gt

  ata am d com

  poate in timp mai com yo cv

  mai vad

 70. miriam Says:

  helou vreau sh eu o compunere despre toamna cu metafore,epitete ce e asa de greu de intele

 71. andreea Says:

  nu-mi plak cumpunerele

 72. andreea Says:

  ce prost e cel care a scris compunerele de pe google =))

 73. andreea Says:

  butilor ce santeti nobilorrrrr
  ;))

 74. deeya Says:

  oofffffffffffff…………….mie imi trebe o compunere ku titl;u „o toamna tarzie”……………credeam k este aici das ..se pare k nu ..:(:(:(:(:(

 75. deeya Says:

  dami pace k habar nai sa scrii o compunere kaloomea :P:PP:P:P:P:P:

 76. adriana Says:

  sunt faine ba prostilor nu faceti voi de aste nici la pulivara baaaaaaaaaaa

 77. fanitza Says:

  🙂

 78. Ale Says:

  cam…scurta :|:D

 79. alin Says:

  daca era mai lunga si mai siropoasa era perfecta

 80. your number one Says:

  bai fratilor mai multa inspiratie ma omoara diriga

 81. krystyna Says:

  maaaaaa compuneri de clasa a 7a nu de a 4a shy dak se poate compuneri numai despre o zi de troamna…………….k asa ne cere profa

 82. MADA Says:

  CE MORTI MASI NU BAGATI SI O COMPUNERE

 83. alecs Says:

  ma in morti masi da bagati si voii compunerii despre orice , ca profa ne cere compuneri despre un mos care sta pe prispa si trebuie sa ii fac portretu

 84. anna Says:

  hmm …. voi copii chiar nu va datzi seama k cel care a scris compunerea aceasta … a facut misto de voi :)):)):))
  pai asta e compunere despre toamna ? … asta e o „compunere” despre familia ta … km asa …
  nu prea o sa gasitzi compuneri klumea p internet …
  parerea mea 😉

 85. laura Says:

  naspa rau de tot ma-ma nu aveti inspiratie de loc

 86. mata Says:

  PIZDA MATI CA IO NUS COPIL SI SAITU ASTA SI FRATIMIU LA GRADINITA IL FACE MAI BINE

 87. roxi Says:

  dragutzae texte doar ca neinspirate si diriga frea ceva ma mare ati inteles?

 88. roxi Says:

  fiti si voi mai inspirati
  si faceti texte mai lungi ca nam ce sa copii

 89. roxi Says:

  DAC NU STITI SA CREATI NU MAI CREATI

 90. Adela Says:

  sadomamazoveanu…mmmm….eu nu il cunosc…poate il cunosti tu…cine stie….

 91. ana Says:

  najpa hbgf

 92. Lau Says:

  bei mie imi place sa imi fac temele de pe google si atat ms pt cmpuneri :))

 93. Lau Says:

  si eurecunosc sunt un mare LENES

 94. Lau Says:

  si un joc tare online bite-fight

 95. den Says:

  aacest sait nui bun cine shade in trinsul e tupoi

 96. nancy Says:

  poiii………………ce sa zic astea nu prea is compuneri…….foarte naspaaa fara expresiii tare urat….

 97. nancy Says:

  soooooper nasppppppppppa deeeeeee tooooooooooootttttttt

 98. 7tikjhgh Says:

  salut da voi puteti scri ceva normal

 99. gicu Says:

  vreu compunereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

 100. daniel Says:

  sunteti toti prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ca oaia

 101. nicol Says:

  puteti scri frumos eu am compunere

 102. radu Says:

  aoleo am de fkt o compunere si plm k trebe so fak repede de vreo 1 pag si nu aja de najpa k,,mie imi place toamne pt k este frumoasa:))”si nici marii artisti al lui …………”nici chear aja am nev de una de a 6-a 7-a chear dak sunt a8-a k ai fkt exat limitele de care am nev plm am nev de compunere þ╜Œå•íÕ

 103. benyy Says:

  tare dar cand mam dus cu ia la clasa toti aveam aceias

  asa ee si mie mi sa intamplat a zis sa mio refac dac nu imi da 2 :))=))=))=)):)):):|

 104. stefan Says:

  e voarte tare compunerea si mo ajutat sa iau un 10 la romana 🙂 :d :P:P:P:P

 105. iustin Says:

  cred ca e cam proasta compunerea deoarece nu stie sa scrie I C INCHEIERE:))))))))))) MAI INVAA SA SCRIII WA:p:p:p:p:p:p:p;)

 106. iustin Says:

  DAP E TARE:)))

 107. 1USY1NB00S4PENTRUV01 Says:

  E TARE PUJTIU

 108. marian Says:

  uitati aici o compunere s***** p*** ma****** fmm e buna daca da dati raspuns:))))))))))))):)))
  *******************

 109. marian Says:

  cred cai buna
  sunt in clasa a 12a

 110. alice Says:

  pai e naspa k nu scrie cu litere mari la inceputul propozitiilor ,toamna nu sunt pepeni ,a scris undeva maron si se scrie maro din cate stiu eu ,si orcum e prea simpla

 111. anonim Says:

  boule!!!!!!!!1

 112. Denisa Says:

  Doamne…ce compunere….si soramea de 5 ani stie sa faca mai bn compuneri…vreau si eu cv interesant..nu „vn scoala ce bine asa e toamna..blabla”

 113. danielz Says:

  varza femeie. cu dialog te rog!!!!!!!!!!!!!!!!
  ca si cum ai vorbi cu toamna!!!!!ai inteles?

 114. :| stf Says:

  wa =)) apoi voi va certatzi de la o compunere idioata :))))
  omu`asta o faqt ce`o putut :))
  mai bn va ducetzi in piatza j comentatzi … voi ajtia kre nij makr o compunere nu`s in stare sa fak:))j cauta p google 😐

 115. adi Says:

  Am 9 ani si imi place toamna

 116. adi Says:

  Am9 ani imi place toamna vua va place ? Cred ca da . Compuneri unde gasesti ? Zimi daca sti

 117. adi Says:

  La revedere

 118. prostilor Says:

  sunt rau

 119. taudia Says:

  e cool …..dap

 120. Alex Says:

  comunerea pulii….pleaca ba de aici….meri la tomberon k ii moka.

 121. andi Says:

  cvghc

 122. ramonyca Says:

  NU PREA FRUMOASE .COPII.PUNETIVA MINTEA LA CONTRIBUTIE

 123. oanyztda Says:

  sincer daca ii duc asta profei de romana imi da un 2 de nu stiu ce ma fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 124. a$ Says:

  blea nu gasesc o compunere despre toamna

 125. andra Says:

  si io am o compunere supeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

 126. andra Says:

  A sosit toamna frunzele incep sa cada de somn din copaci si pe jos se transforma un covaor multicolor. merele si perele fug de prin asternutul crengilor, cazand pe frunzele colorate cu culorile toamnei si moi de fie mai mare dragul sa te arunci tu in ele. si oamenii se bucura de bogatiile naturii si umplerile camarutelor lor. natura se ofileste pierzandu-si culorile jucause si vioi. vantul, sunetele strani si noaptea care se lasa peste natura este infricosatoare iar gutuile au ingalbenit de spaima, si luna a albit de groaza. niste frunze care au ramas in copaci sunt intepate de niste paianjeni ele se scutura cu ajutorul vantului infrigurat si si inspaimantator, si frunzele arunca paianjeni in frunzele care au adormit. toamna este un basm de aur in care inunatiile naturii se ofilesc la fel ca sufletul nostru…… gol de bucurii ……… titlul este basmul toamnei

 127. aLeJaNdRa Says:

  vreau si yo o compunere de clasa a-VII-a cu titlu ”Prima zi de toamna”

 128. super regele Says:

  Raul de alex esti dus cu pluta ai numai s,i

 129. bogdi Says:

  misto nu ma ajuta cu nik ,,,alt ceva caut zi mohorat de toamnana mo pus sa scriu profa ,,naspa la sc nu

 130. alex Says:

  e super

 131. b0gd4n13 Says:

  la a 2 compunere trebuia sa scri mai mult dar e bine si asa

 132. narcis Says:

  ce compunere nasoala/astai compunere …..??

 133. fata rea 100% Says:

  stii compunerea asta e pusa de ajutor dar credema nu mai ajutatr de lok dar totusi ai si ceva placut de erai sa scrii ceva normal fara sa conturezi faptu ca vrei sa-i ei lumea in ris si ca ai mai multa minte si le scrii prostilor……..GRESESTI am intrat din curiozitate sa vad poate cineva are idei mai bune..da….am gresit si io Da intzeleg tre sa scrim singuri dar faptu ca am intrat aiki nu inseamna ca nu putem!!ok sper ca nu te-ai suparat pe ceia ce tziam zis dar uneori hazul duke la necaz cred ca ai mai multa minte in real…scz!

 134. fata rea 100% Says:

  bv andra

 135. fata rea 100% Says:

  a$ne nasol znacit isi stota v svaiei galave !!scazala pa pricolu ea toje ni adnu figu ne nasla

 136. :)):)):)):\\desteapta`te romana Says:

  cik asta care a sc compunerea vrea s fak mijto d noi :)):)):))
  =))=))

  ce lume fara creier :))):))):))

 137. top 100 la romana Says:

  vai…..ce compunere….nu e interesanta de loc:))))

 138. coreinutza:P Says:

  pana si varamea de cls a3a ar fi facuto mai mijto…oricum mie numi trebuia asa ceva defapt nu-mi trebuia nik … ma plictiseam:))

 139. yo.... Says:

  =)) astai compnere???/…..auzi…cika copii lenesi…….nu draga sunt si coppi care cauta noi informatii si impreuna cu ale or sa formeze o compunere deosebita dar din a ta nimic nu a putut lua ce e bun……..:))

 140. gabytza Says:

  auzi oleak cika copii leneshi:)):)):)))…nu ebuna d nimik:|compunera ta!:)))=))))

 141. ana pauper Says:

  kopii luzeri. eh… asta e…

 142. SoRrYyNna Says:

  DOAMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 =)) =))= )) VAI CE COMPUNERE DE RAHAT =))=))=)) MAI NASPA NICI NU SE PUTEA BHEI SA TRECI PHA LA MN SA ITI DAU NISTE LECTII LASA;NE CU BUNCA CU PITZA CU FRUCTELE SI LEGUMELE TALE =))=))=))=)) ESTI PROF LASA’TE DE MESERIE CA NE FACI DE RAU TE MAI DAI SI MARE NAI CU CE ESTI VARZA RAU DE TOT !!!

 143. Emanuel Says:

  mah tu iti bati joc de noi ce compunere e asta?tu nu esti normal am primit 6 pe ea

 144. fanitza Says:

  e foarte bună şi nota 6! doar nu vrei să dai la facultate, numai îţi pierzi 3 ani din viaţă p-acolo?! 😉

 145. ana pauper Says:

  mersi fanitza:)) solidaritate blogistica, frate!

  emanuel: ghinion…

 146. tandu Says:

  wa dute si te impusca! cu compunerile astea

 147. albert Says:

  o porcarie ! esti un mare fraier

 148. BUBU Says:

  :)) ma emanuele …. compunerile atea sunt facute la misto ……. :)) k sa ii pacaleask pe fraierii k tn :)) dc u ai luat 6 pe ea inseamna k profa aia e mai tampita k tn :)) …… bv anapauper 😉 …. ff tare … vad k mai sunt si unii prosti kre nu se prind =)))

 149. iulia Says:

  NU CREZI CA ITI BATI JOC DE COPII FARA INSPIRATIE……:D

 150. bianca Says:

  ma omoara profu de romana dak ii duc asa cv la sc

 151. eu fetita Says:

  e cea mai proasta compunere pe care am vazut-o vreodata

 152. ada Says:

  daca dud asta la diriga numaiu compuneri o sa vad=))

 153. ada Says:

  daca duc asta la diriga numai compuneri o sa vad )asta am vrut sa scriu)

 154. carla Says:

  mie nu imi place deloc acceasta compunere , nu sti sa compui!

 155. deea Says:

  daca nu va plac de ce nu va faceti singuri…de ce ii criticati pe ceilalti?cand voi ati face una sh mai nashpa.asha ca ciochu mic ca noi suntem la putere:P:))

 156. lalala Says:

  si ce mai ziceti

  unde mai pot gaisi o cpomp mai tare decat asta??

 157. sweet denisuk Says:

  nu e faina compunerea. II lipsesc fff multe. nu esti prea bun/buna la astfel de chestii

 158. catalin Says:

  ba ratatule ce compunere e asta
  fmm

 159. blondhi Says:

  aoleu ma lashi?! asta`i compunere???dak o bag la teza unik ma da cu capu` de tabla profa:))) doamne pana si mama face compuneri mai bune..sryy da nu esti T A L E N T A T A !!!! ar ttrebui sa numai scrii asa cv pe stai..apropo..esti si A N A L F A B E T A !!! offfffff lasa`te de compuneri ca ne nenorocesti la note !!! :))

 160. diana Says:

  zici despre noi k suntem leneshi ….dar totusi …. te’ai gandit vreo secunda ca sunt o groaza de copii care sunt atat de talentati in ale compunerilor…dar totusi cauta pe net compuneri doar pentru a’si dezvolta ideile pe kare le au ….sau doar pentru simplul fapt k doresc sa’si dezvolte vocabularul????

  gandeste’te si la alte posibilitati …. nu doar la cea k suntem nijte COPII LENESHI …. pentru ca sunt altii …..care sunt adulti … si sunt moolt mai leneshi ka noi …

  stiu in in sec 21 toti sunt pasionati de computere…si uita de scoala si de alte preocupatii ….dar totusi ….generatia celor carora le place sa citeaska….nu a murit de tot….

  asha ca te rog…..data viitoare gandeste’te mai bine …inainte sa postezi un lucru …pe care unii il iau ca pe o insulta!;)

 161. adina olivia hutanu Says:

  ahhaha, imi pare rau ca nu esti mai acida.. mie chiar imi place sa fac misto de copiii lenesi care cauta compuneri si „expresii frumoase” pe google.

  le-am propus chiar un targ: http://adinahutanu.wordpress.com/2008/10/30/compuneri-online-srl/

  din cate-am inteles, cica se fac mai multi bani cu lucrari de diploma si teze de doctorat in zilele noastre. compunerile sunt un fel de frectii la picior de lemn, distractive, ce-i drept.

  PS: maron e mai degraba un animal domestic care e lasat liber si se readapteaza la salbaticie. culoarea, din cate vazui in abecedar pe vremuri, era maro, desi in franceza mama era cu „n” final. 🙂

 162. adina olivia hutanu Says:

  blondhi, helena, eu-fetita, sweet-denisuk, carla, albert si alti spalacei pe creieras:

  doamna/domnisoara si-a batut joc de voi, nu-i asa? de ce nu va cautati norocul si-n alta parte? 😀

  haideti la mine pe blog, ca te aranjez eu pentru nota zece. am si despre fat-frumos, daca ai auzit ce-i ala. nu, nu-i un magazin la Mall, e un basm.

  aoleu, auzi tu, cica „nu-i buna compunerea”!!! hahahaha!!! Pai draga elevule, mai faci si mofturi? Pune mana acolo si copie, cuminte, ca alta nu mai pupi! Multumeste-te cu ce primesti, daca nu esti in stare sa legi singur doua fraze!

 163. florina Says:

  hmmm…mi mi plase:P::P:P:P:PP,….dapi as dori un tablou al toamnei ma ti putea ajuta??????????????////va rog

 164. laur Says:

  ce mai compneri de rahat pana si unu de 1 luna stie sa faca o compunere de toamna

 165. laur Says:

  daca-i arat asta dirintelui pai ma arunca pe geam afara. i-mi pune si 4 in catalog

 166. laur Says:

  si u de unde sti deea q alti nu fac compuneri mai frumoase ai fost si u acolo

 167. Anonim Says:

  fain

 168. ioana Says:

  bah da prosti sunteti ashtia care lasati comentarii rautaciuase…

 169. alex Says:

  cam bunisoara compunerea .wa tu la ur taci ca nici nu stii sa faci 3 randuri api taci si copii si tu ce ai u ca te arunca pe geam

 170. sernea Says:

  nu ne place scoala

 171. Dina Says:

  mai mie imi trebe o compunere intreaga cu multe metaforex-(…sii aci nu gas nikx-(

 172. cosminutzza Says:

  numi plak compnerile voastre

 173. adyA Says:

  nashpa<:P

 174. nicoleta spune Says:

  noi nu suntem lenesi nu stiu ce credeti voi dar nu faceti nici o compune re faima toates naspa

 175. dulcika Says:

  iubirea e tot cee ce exista mai frumos pe pamant iubitiva si faceti compune ri frumoase despre ceea ce numim noi fericirea sau faceti niste compuneri despre dulciuri si dulceata lor despre copii fericiti si puneti mai multa imaginatie si creativitate

 176. sisi Says:

  bai naveti si alte imagini de pus in fata textelor ca astea parcas muste va bateti joc de noi

 177. sisi Says:

  urate vai de capu vostru

 178. Dorin Says:

  Mias dori o compunere despre toamna.Daca este vreo domnisoara cu suflet bun sa ma ajute o rog frumos

 179. andreea Says:

  ejti prost rau de tot vaai cn ejti u ejti u cam lenes

 180. andreea Says:

  ejti prost rau de tot bai ce va bateti joc
  naaveti k sa scrieti

 181. andreea Says:

  bai ce va bateti joc
  naaveti k sa scrieti

 182. yo_adu Says:

  mooama ce compunere frumoasa,,,nu am mai vazut asa ceva:)):)):)):))….helloooo gara….asta nu e ddescriere e o compunere de clasa 1..cand pov invatzatoarei de fam ta…ai ganditi si voi inainte sa scrieti asemenea porcarii…nu mai sunteti de 6 ani…cel putzin eu…

 183. yo Says:

  ba!!! facetim mai multe compuneri ca sa mai ma joc siyo pe net!!!

 184. AlExAndRa Says:

  ;))

 185. andreea Says:

  mai multe compuneri va rog

 186. carmen_denisa12 Says:

  fain ….

 187. LULZ Says:

  INCEST ^__^

 188. Sarus Says:

  bey ces cu kkturile alea??…numai porkrii stii sa scrii….esti un but si jumate….

  da totusi ba baietzi si fete…mai usor cu atatea comuri k il invatati pe „artistul” nostru sa citeasca si sa scrie:))

 189. iulia Says:

  vreau si eu o compunere aqma urgent care sa aiba cuvintele : fat-frumos,fata de imparat,trei,paun,delfin,cerb,balaur urgent urgent aquma imi trebuie !!!!!

 190. Necula Teodora Says:

  Noi ştim că vine toamna atunci cînd meciurile de fotbal încep să se joace în nocturnă, cînd vărul Fane pleacă înapoi în Italia, acolo unde şi-a găsit de lucru după ce l-au dat afară de la combinat şi cînd dumnevoastră, profesorii, ameninţaţi cu greva fiindcă nu aveţi salarii destul de mari.
  Odată cu toamna, mămica şi tăticu au şi ei mereu aceleaşi discuţii despre salarii, mai ales că gogoşarii s-au scumpit faţă de anul trecut şi nouă ne e mai simplu să mîncăm numai zacuscă în serile de iarnă. Ca în fiecare an, tata, care e cercetător şi are un salariu mai mic decît am auzit la televizor că aveţi dumneavoastră, e tare supărat; zice că o să plece după vărul Fane, să lucreze ca mecanic într-un atelier auto. Aşa spune în fiecare an, dar pe urmă scormoneşte într-un sertar unde ştiu că îşi ţine actele, scoate de acolo diploma lui de doctorat şi porneşte pe jos către institut.
  Ca în fiecare toamnă, mama roboteşte mai mult prin bucătărie şi bombăne mereu că ea ţine întreaga familie. Acum e adevărat că ea cîştigă cam de două ori mai mult ca tata, dar munceşte ca inginer într-o fabrică de textile, la un patron, şi stă acolo zece ore pe zi. Numai sîmbăta stă opt ore. Nu vă spun ce zice ea despre vacanţele dumneavoastră de cîte trei luni fiindcă iarăşi mă lăsaţi corigent şi a zis tata că, dacă iarăşi trebuie să care la sacoşe ca să trec clasa, mă zvîntă cu bătaia.
  Eu mai ştiu că a venit toamna în ultimii ani şi fiindcă, după 1 septembrie, îmi vine în minte o întrebare de oameni mari: la ce e bună şcoala? Că eu ţin cu Dinamo şi am auzit că acolo un fotbalist nu prea grozav cîştigă într-un an cît un cercetător într-un deceniu şi mă gîndesc că, la urma-urmei, tata nu are dreptate cînd spune că e cam ruşinos ca profesia ta să fie alergatul în chiloţi după o minge. Dar pe mama şi pe tata nu îndrăznesc să-i mai întreb, fiindcă sînt şi aşa destul de amărîţi cu soră-mea, care e inginer chimist şi a trebuit şi ea să plece. Deşi ei i-a ajutat şcoala… Că, atunci cînd a ajuns prima dată la bucătăria spaniolă unde spală acum vase, a constatat ştiinţific că detergenţii folosiţi nu erau tocmai buni şi a cumpărat alţii. Şi de aia zic: atunci cînd stau şi mă întreb de ce ne trebuie atîta şcoală, mă gîndesc şi că poate ar fi mai bine să ne învăţaţi altfel de lucruri la şcoală, de astea cu detergenţi sau măcar să ne daţi carnete de şofer, ca să merg, ca vărul Fane, la muncă în Italia.
  Eu mai ştiu că vine toamna şi fiindcă prietenul meu Viorel începe meditaţiile cu dumneavoastră, că se apropie examenele. Asta e rău fiindcă, fără el în poartă, băieţii de la scara vecină ne bat mereu la fotbal. Şi adeseori, cînd mergem sus în uscătorul de la bloc, ne gîndim ce bine ar fi fost ca tatăl lui Viorel să nu fi fost doctor, ca să nu aibă atîtea milioane pe lună ca să dea pe meditaţii. Acum, dacă intraţi şi dumneavoastră în grevă cred că nici măcar în uscător n-o să mai putem sta, că sigur o să se adune acolo băieţii mai mari, ca să fumeze şi să bea bere…
  Singurul lucru care îmi place cînd vine toamna e că mama se întoarce cu o pereche de pantaloni noi de la fabrica ei, pe care îi scoate de la fundul unei sacoşe şi, după ce mi-i potriveşte de lungime la maşina de cusut, mă pupă pe frunte şi-mi spune “La mulţi ani”. Fiindcă, am uitat să vă spun, mama tot o ţine pe-a ei, că de 15 septembrie e ziua tuturor copiilor, dar eu, sincer, nu prea cred să fie aşa.

 191. sebi Says:

  acolo la culorile toamnei sa scris maron

 192. G3PsOsU Says:

  naspa sunteti ratati rau cacat de compuneri nici unu de cls 2 nu face compunere dasta jalnica mie trb comp de toamna ratatule esti losser joacate poker sau metin2RO

 193. G3PsOsU Says:

  care joaca metin2RO pegasus harta albastra anuntatima id adrian_gatlan2000 sa ma anunte

 194. nikole Says:

  cine poate skrie o skrisoare catre toamna

 195. EPIClulzz Says:

  am gasit o compunere grozava aici :O
  http://images.encyclopediadramatica.com/imagesjpg
  incercatio da sa nu o copiati (prea mult :)) )

 196. bogdanel Says:

  naspa :)) prosti rau=))

 197. bogdanel Says:

  glumesc dar chiar naspete ce dreq k de istea face sji nepotumiu are 7 ani vb serios;))) alex_bogdan98:D:D:D

 198. ramonyk Says:

  asta e buna pt tocilari sa vada ei talent la compuneri!!!

 199. luci Says:

  bai eu nus copil lenes si mai dute in pl mea

 200. gabita Says:

  nus lenes caut dar ceva idei care sa ma ajure la o compunere despre toamna lenes e cine zice

 201. anonim Says:

  :-q sunt mai varza dekt ale mele.>:P nu te supara..dar…asa este .. oricum.. esti dragutza k incerci..:P:P

 202. EPIClulzz Says:

  ba copchii prosti din Rromania care cauta compuneri pe net, asta e o compunere facuta in batjocura.. in caz ca nu stiti cuvantul, inseamna ca ea nu s-a chinuit sa ‘produca’ compunerea ci a facut-o asa, doar ca sa isi bata joc de voi.. Doamne, dar prosti mai sunteti

 203. Rofl Says:

  Bha Cisimigiu se scrie cu „C” mare ba !

 204. Cristi Says:

  ba date-n plm ca nam chef sami bat capu asa ca iau de pe net da ce sa fac aia e pt a 4:)) eu sunt a 6 soarta frate fi si tu mai inteligent baiete;)

 205. Obsesia_rosie Says:

  ma nu prea ai imaginatie ,nici comentariu nu e bun nu?

 206. Obsesia_rosie Says:

  dak e bn bn pa pa

 207. ari Says:

  sall

 208. Barbu Claudiu Says:

  Astai bataie de joc ce dati voi aici si mai si va dati elevi de liceu.Ma care creti compuneri addme la messenger.Barbu_claudiu12 e id meu.Si va dau compuneri nu porkari dastea si apropo sunt clasa a 7-a akm :P.Ciau!

 209. chelsea Says:

  is sooper cool !hi!bye !

 210. deea Says:

  amor in boschetzi..
  de deea cu 2 e
  era odata`ntrun boschet
  un gras frumos dragutz`schelet
  si sio tragea dragul de el
  pana nu mai putea
  dar sio tragea frumos nitzel
  cu`n batz cat o ghiulea
  si tot asa el tot facea pana venit scheleta
  era obosita caci venea cu bicicleta
  sia pus el frumos stil capra
  iar ea ragea ca si o vaca
  siau continuat ei tot asha`
  pana a fatat scheletutza
  a facut un mic schelet
  la spalat cu detergent
  ca sa mearga la gagici
  sa leo traga in urzici =))) deci ce minte am`:D daca vretzi poezii veniti la mine =)))

 211. adina Says:

  sooper naspa……trebuia sa fie compunere de toamna si tu scrii ca ce faceti voi in vacanta:)):)):))=))=))

 212. mada Says:

  compunere de cacat te mai si lauzi………si nu face pe altii lenesi k u nici nu stii sa compui…asa k nu te mai lauda…..pa

 213. smiz_death Says:

  wa daca ar fi sa dau o nota pe asta ar fi nota 11+ca merita

 214. flavius Says:

  mie mi-a lacut cel mai mult……..hmmm….partea cu prietenii:D.ii dragutz textu..dar totusi mai tre s explici si cn ii mama tata si gogu gogosarul k??=)) nu-i nika de inteles dak nu explici akl ka lumea(*)_(*)

 215. AdriaNa:) Says:

  Kam scurt:(……Infine ashta e!…… ……….. …… …….. …… ……… ………………… ………. ………………………………… ………………………………………… ………….. … ……………… ………. ………… ………… ………….. ………. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……… . .. .. . .. . . ………. ………… ………… ………….. ………….. …………………….. ……………

 216. alexandra Says:

  NU MIA PLACUT DELOC COMPUNEREA ESTE UN DEZASTRU EU UNA NU MA M INSPIRAT DELOC DAR EU AM COMPUNERI MULT MAI BUNE DATA VIITOARE VOI PUNE UNA FRUMOASA CU CA CEA PE CARE A PUSO NEINSPIRATA DE TINE

 217. Diana Says:

  mie imi trebuie sa termin compunerea si nu imi vine nimic in minte!:P

 218. Diana Says:

  :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

 219. violeta Says:

  hei. tu tot ai copiat

 220. violeta Says:

  ai copiat de pe net, http://luci.ro//

 221. dorian Says:

  e cam de nota 1

 222. Corina Says:

  ce compuneri proaste………fara figuri de stil……..fara metafore……fara expresii ce te fac cu adevarat sa simti ca a venit TOAMNA……..fara nimic!!!!!!!

 223. handel Says:

  betroana chiar mai inspirat te iubesc knci……nik

 224. alina rebela Says:

  naspa

 225. lucysefu Says:

  tare dar cam mica

 226. ENESCU SIMONA Says:

  NU IMI PLACE DELOC CE ESTE AICI SETE O PORCARIE MARE .

 227. flory Says:

  Doamne bay vreau si eo o copmpunere pt azi despre importanta sporturilor in viata noastra..x( nu vreau despre toamna

 228. maria Says:

  e foarte naspa

 229. mihaila adelina cristina Says:

  tu nici nu stii fa o compunere asta am facuto de cand am fost an clasa a 1 a doamne ce porcarii nui asa fete si baieti va las aidiul meu adelina.dulce

 230. gavril andreea Says:

  misto imi place cum ai gandit dar ……….tot mai trebuia ceva dar e bine

 231. gavril andreea Says:

  frumos imi place cum ai gandit

 232. alex Says:

  va facut asta lenesi petoti

 233. seff Says:

  bravo ma vrumos

 234. deea Says:

  ma voi snteti penali de tot asta va face puturosi si voi o aplaudati.asa ati ajuns.ca si cum ai fi fericit ca unu tenjura sa intelegeti si voi mai bn ca la ce minte aveti…………faceti romania de ras ma

 235. deea Says:

  cred ca daca ar vedea profu meu de romana asemenea compunere si ar vedea cat o laudati pt porcaria asta cred car face ‘stop cardiac’:)):P santeti penali de prosti

 236. inna:X Says:

  boona:D drahutze compuneri:P.am sh eo nevoie de o compunere cu titlul: farmecul livezii…va rog moult”) ..asta mar ajuta sa imi indrept media la romana:((..pls sa fie de a 7..:D..ms anticipat:*:*>:D<

 237. mda Says:

  ratat mai esti frate… dak asta e compunere…las-o balta

 238. (nu cont numele meu) Says:

  wa lasati omu in pace macar so straduit :)) dac nu va place siteu nu mai intrati pe el

 239. antoniutza Says:

  sunt frumoase compunerile!

 240. amalia Says:

  Imi place compunerea pt cls I-IV.

 241. Zotan Says:

  MIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSTOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FA

 242. Anonim Says:

  ce dreaq sunt ma astea-????? astea sunt compuneri……si un taran le face mai bine

 243. Anonim Says:

  care e de acord q mine sa dea add la edi_butum…….va astept sa vorbim

 244. floryka Says:

  deci……nu as lua nici 1 pe compunrea ta..naspa rau………….mai manaca niste functe de ale care ai spus ca iti plac …..sa iti mai dezvolte creierul mic al tau de banana………….oooo si cauta si tu pe google ca este mai eficace ….decat sa o scri tu…..

 245. deny Says:

  ce prostie:)):)):)):)):))=)):)):))=)) crek o s iau 3+ :)):)):)):)):)) asta este compunere de clasa ….. ce clasa de gradinita:)):)):)) cand eram in clasa 1 eram mai inspirata decat aceasta compunere:)):)):)):)):):)):)):))=)) dar nici macar nu este o compunere:)) sunt cateva randuri:)):))mie nu imi trebuie un text scurt de ce anotimp le plac parintilor mei :)):)):))X(X(X(X( mie imi tre despre toamnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu despre parintiiiiiiiiiiiiiiiii si despre nenea gogu:)):)):)):)):)) ce tampenie mare

 246. deny Says:

  cui iar place aceasta compunere?????????????????????????? crek la un neboooooooon/a8-|8-|8-|

 247. deny Says:

  mersiiiiiiii:X:X mai fakut sa rad 2 zile la rand:)):)):)):))

 248. deny Says:

  sunt de acord cu anonim:)):)):))tampeniiiiiiiiiiii omenestiiiiiii sa fiu eu de nuuuuu cei care faceti aja compuneri crek ….parerea mea …… sa va duceti la casa de compuneriiiiiiii proaste:)):)):)):)):)):)):)) hy pa j sa tineti minte este o mare tampenie si cei care le place aceasta compunere sunteti tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare tare fraieriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)):P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:-l :-j

 249. deny Says:

  cika faceti romania de ras:)):)):)):)):)):)) bvooooobvobvobvobvobvo deea

 250. danutza Says:

  si un copil de clasa a 2 a scrie o compunere mai frumoasa k aceasta ……nu ma pot duce la sc cu o astfel de compunere:)):))

 251. zogi Says:

  ms mult;);););););););)

 252. razvi Says:

  da sunt bun dar scurte si nu suntem lenesi ci lipsiti de imaginatie

 253. razvi Says:

  vara,bronzati ce prostie

 254. EU Says:

  sunt in pana de idei..nu lenesa:D

 255. evelina Says:

  foarte bine!!

 256. costel3000 Says:

  eu nu sunt lenes. iar eu am de facut 50 de compuneri..

 257. anonim Says:

  asta sau asta care a publicat asta esti un mare prost nici nu sti sa scri la cls a 12 nu se mai fac compuneri fraiere

  • adedutzzza Says:

   da ai fffffffffffffffffffffffffffffffffffff mare dreptate anonim. nici macar nuj sa scrie. crek e vreu piki de cls a 2-a j s da mare ca stie sa scrie j sa citeasca………bvobvobvoaninim…..esti destept(desteapta)bvo bvo bvo ink o data:*

 258. adedutzzza Says:

  Toamna este un anotimp bogat. Oamenii acum sunt pe camp, culegand viile, porumbul si multe altele. Toamna elevii sunt pregatiti de inceperea scolii. Pasarile calatoare eu plecat deja. Au plecat acolo unde este cal. In tarile calde. Animalele nu mai sunt la fel de vesele. Frigul de toamna este pe aproape. Soarele nu mai straluceste la fel ca vara.Este mai mic, si se ascunde printre norii fumurii. Toamna este un anotimp colorat.

 259. alex Says:

  am de facut o compunere de 10 15 pagini si mie greu baaaaaaaaaaaaaa

 260. ioana Says:

  mai anonimule vezi ca sunt de la tara deci vezi cum vb ca pote un animl stie mai bn sa le face dar nu asta k………..?

 261. valisimaya Says:

  bai eu nu is lenesa mata este si vezi cum vorbesti

 262. meli balazs Says:

  mi-a placut foarte mult compunerea ta

  MELI

 263. danutz Says:

  najpa!!

 264. mirel Says:

  Toamna este un anotimp bogat. Oamenii acum sunt pe camp, culegand viile, porumbul si multe altele. Toamna elevii sunt pregatiti de inceperea scolii. Pasarile calatoare eu plecat deja. Au plecat acolo unde este cal. In tarile calde. Animalele nu mai sunt la fel de vesele. Frigul de toamna este pe aproape. Soarele nu mai straluceste la fel ca vara.Este mai mic, si se ascunde printre norii fumurii. Toamna este un anotimp colorat.

 265. costy10 Says:

  Lenev esti.Iar eu am facut 55 compuneri bune si mai lungi

 266. S3b1 frumosul Says:

  Mah compuneri de cls a 6?????nu de gradinita!!!!!si spre autorul dezastrului care crede ca e o compunere e pffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 267. S3b1 frumosul Says:

  daca jucati 4story si aveti cont pe valorian numele meu e seby

 268. georgyyy Says:

  pe anunim il cunosc a fost la mn in clasa

 269. georgyyy Says:

  scz pe anonim il cunosc =))

 270. rosu andreea Says:

  numi place

 271. Andreea Says:

  Da ba..chiar..ai uitat de covor…:))

 272. necunoscut Says:

  lol:))

 273. necunoscut Says:

  smk:X

  anonim:X

 274. cristina Says:

  mersi am luat 10 pentru asta 😉

 275. vivi Says:

  prea sec dar cu intelessss……………….e cool sa sti

 276. anonimus Says:

  ha ha ha ce e dezastrul asta. un copil de clasa 1 o faceam mai bn. ha ha ha pffffff

 277. Watz upp Says:

  hhhhhhhhhaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa care prost a scris asta
  si un tantar o scria mai bine
  doamne ce am mai ras cand am citito

 278. sefa aura ciuperceni Says:

  punetiva minte la treaba

 279. sefa aura ciuperceni Says:

  ok pa

 280. sefa aura ciuperceni Says:

  ms am luat 10 pentru asta.:)

 281. sefa aura ciuperceni Says:

  ala bala portocala

 282. lascarache catalin Says:

  ie ce mai varza compunere din lume :)):)):))

 283. diana Says:

  mai bine nu scriai deloc.cei asta,o porcarie de compunere pentru ca eu sunt in clasa a 4 a si fac compuneri mai frumoase cu mai multe expresii.daca vreti sa auziti una sunatima.numarul meu de telefon este 0771580267

 284. bianca Says:

  cei cu porcaria asta de compunere si eu o faceam mai frumoasa.pentru mine scrie alta ca sa-ti pastrzi reputatia.ok

 285. ramona Says:

  este o prostie tot ce este scris o compunere inseamna altceva

 286. ramona Says:

  cei cu asta cacat de compunere nu stii sa faci una mai frumoasa las ca-ti zic eu daca nu stii nu mai fa nici una este varza

 287. iancic Says:

  nu
  e drept

 288. IzaBeLLa Says:

  BA CE PROSTIE MARE E,E VREAU COMPUNERE

 289. Iulia Says:

  frumoasa imagine

 290. Iulia Says:

  noi nu suntem lenis dar ne trebuie compunere normal

 291. naspa Says:

  Cea mai nasapa compunere care am vazuto,pana si soramea de 4 ani face conpuneri mai faine.
  Pare rau esti naspa

 292. Anonim Says:

  mersi ca miati dat compunera sa o copiez acuma sa vad ce nota imi da profa un 4 pe acolo ii destul :d eu nus lenesa ba prostilor ganditiva

 293. Ragazza Says:

  Compunerea nu e extraordinara,iar cei care au comentat sa invete sa scrie si sa faca ceva singuri daca nu le convine ceva de-a gata

 294. cipi Says:

  :)) copii lenesii bv mah esti cel mai tare:))))))))))))

 295. l@rys@ Says:

  hei cei cu compunerea asta parca e el un lenes nu noi , iete bre ce mai compunere eu fac compuneri mai frumoase decat ale tale lenesule

 296. ana maria Says:

  tare

 297. Laura Says:

  da este super,dar nu stiam ca la compunerile de toamna introducerea incepe cu insulte >:p

 298. Laura Says:

  pe bune!

 299. KaPPa Says:

  Man Datzi foc

 300. tyfy Says:

  nasol rau de tot

 301. beausergent Says:

  de acord cu antevorbitorul meu: „nu suntem lenesi ci lipsiti de imaginatie”! multumim că azi nu faceţi mişto de noi. şi doamna ne cere la scoală să fim spontani, dar nu ne spunem cum.

 302. edy Says:

  ba asata commpunere de grupa mica :))

 303. adelina Says:

  ocompunere frumoasa trbuie sa fie originala nemipomenita de palcudt in care sa succede toate seceretele ei ………o toamna ..frumoasatoamna

 304. mihaela Says:

  este frumos………..!

 305. andrey:D:D Says:

  esti un cacat ce frumos „lenes” bine ma daca esti destept aia e

 306. paty Says:

  heiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  unde-i clasa a 5-a?

 307. criss Says:

  nu inteleg nimic din aceasta copunere .

 308. gabriella Says:

  scrie si tu o compunere mai de clase mai mari .copunerea asta este frumoasa dar pentru clasa a 1-3.

 309. Diana Says:

  nu e de loc fain cine a facut-o :)) a fost prost :))

 310. Diana Says:

  compunerea asta poate sa o faca si una de la gradunita in grupa mice :))):))) mai bine nu o scriai:))

 311. chivu Says:

  copil lenes esti tu si nici nu stii sa scri corect.si plus de asta si varamiu care e la gradina o poate scrie.nici nu are cursivitate .mai bn nici nu o scriai!!!!!!!!!

 312. cata Says:

  mersi mai salvat cu compunerea ta am luat 10

 313. lala Says:

  de ce nu faci tu una mai buna ,

 314. sara Says:

  nici nu am citit compunerea decat partea cu lenesi

 315. sara Says:

  nhsddhjkas

 316. razvan Says:

  ba da esti prost rau ma

 317. cosmin Says:

  naspa

 318. cosmin Says:

  prooooooosta calotate

 319. ana Says:

  daaaaa

 320. daiana-ana Says:

  adevarat

 321. ana Says:

  sa stii aveam nevoi tare de ajutorul tau

 322. Tania Says:

  Tuamneee Ce lenesii suntetii Fratilooor!! Va dau doar site-ul unde gasiti expresii deosebitee si ma gandesc ca puteti sa va faceti si singuri compunerea, Nu asteptati Muratura-n Gura!Rusineeee

 323. B.U.G Mafia.com Says:

  Dați-ne niște likeuri copii pe Facebook ! Va mulțumim !

 324. &!@^(@ Says:

  nu-mi place toamna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 325. simona stefania andrei Says:

  vreau si eu o compunere de toamna cu metafore, figuri de stil si comparatii

 326. cacat Says:

  e foarte tare

 327. anonim Says:

  ha, ha, ha esti foarte nostim si carcotas!!! dar imi placeee!!!

 328. razvan Says:

  mai copil prost ce esti tu faci misto de mine ?
  stiu ca tu ii faci pe astiasa creada ca asta e cea mai buna compunere despre toamna dat e cea mai proastA COMPUNERE CARE AM vazuto in viata mea deci esti prost atata iti zic esti prost

 329. Dom Says:

  In atatea comentarii aproape 80% sun scrise gresit se vede ca nu stiti macar sa faceti o compunere sunteti analfabeti!!

 330. Dom Says:

  sunt*

 331. Daniela lungu Says:

  ce compunere e asta
  te-ai facut de usine

 332. Daniela lungu Says:

  rusine*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s