gospodina de sărbători

by


18 răspunsuri to “gospodina de sărbători”

  1. balauru Says:

    ce frumos !!!

    ochii, sint ingrijorati…

  2. anapauper Says:

    aha… în altă ordine de idei, ce zici de merlot? (am băut unul super aseară)

  3. balauru Says:

    merlot nu-mi mai place, prefer cabernet, e mai dur, mai „serios” 🙂 body-ul la cabernet e mult mai dominant, daca dai si de unul catifelat, care aluneca pe git ca focul, nu te opresti nici la 3 sticle. 🙂 ( bineinteles, in 3 )
    mirosul si culoarea sint mai puternice si mai „magice”.

    n-am reusit pina azi sa beau un pinot-noir bun.

    mai imi place malbec. …dar, ca un crescut in Romania imi place cel mai mult, vinul alb. Sint un taran, ce sa fac? 🙂 imi place un fel inventat in Israel pe nume, emerald riesling, spre rusinea mea, demi-sec. baut foarte rece. te rog sa nu crezi ca sint un mare cunoscator de vinuri, nu sint, dar imi plac. din pacate, m-au stricat niste prieteni sa-mi placa vinurile rosii bune. Fuck them !!!! 🙂

  4. anapauper Says:

    în genere nu îmi place merlot. dar cel de aseară a fost… wow.
    vinul alb l-am îndrăgit recent. demi-sec e jenant? 😀

  5. balauru Says:

    vinul alb nu are nici o calitate „terapeutica”. insa vinul rosu, doar doua pahare pe zi, e doctorie recomandata, da, de doctori pentru lupta impotriva colesterolului. Dar si un pahar de suc de rodii are acelasi efect. 🙂

    vinurile dulci nu au asa „valoare” din cauza ca dulceata „iti fura” simturile. 🙂

    adevaratele vinuri sint cele rosii, seci. insa mie imi plac si alea dulci din cauza ca urasc vinurile acre. 🙂

  6. anapauper Says:

    păi acrele-s nasoale. alea seci rulează. cele dulci îmi plac în stadiul de fruct:)

  7. adelix Says:

    Ce oua frumoase. :))

  8. anapauper Says:

    centrul de greutate al pozei 😀

  9. balauru Says:

    eu cred ca voi doua sinteti atit de gospodine ca faceti mincare doar in desene 🙂

    nu-i asa?

  10. anapauper Says:

    gătim doar în weekend (nu cu adelix, ci cu z), dar cît eram părinţi de serviciu, găteam zilnic 😀 mă pricep la mîncăruri ungureşti, dar ştiu şi ciorbe româneşti.

  11. balauru Says:

    crezi sau nu, imi place fuarte mult ciorba de gulash pe care o consumam cu „abnegatie” iarna.

    acum te-am prins, da-mi o reteta originala !!! 🙂

  12. balauru Says:

    de ciorba de gulash, nu fuarte piperata 🙂

  13. anapauper Says:

    pe mail, bine? nu vreau să îmi divulg secretele culinare pe blog! gîndeşte-te la vreo reţetă de-a ta, la schimb 🙂

  14. balauru Says:

    citeste din ciclul „La gospodina si ai sa gasesti retetele viselor femeii eliberate”

    si in special !!!! cum se face dintr-un vin acru un vin baubil. 🙂

  15. anapauper Says:

    ştii care e secretul tuturor gulaşurilor: boia de ardei (paprika). dulce, iute sau foarte iute, după gust. după ce ai călit ceapa tăiată mărunt, o iei de pe foc, şi abia dup-aia adaugi boia, să nu devină amară la gust. restul ingredientelor (cartofi, carne, sare, piper, chimen) le combini după gust. important e să fie proaspete:) le fierbi la foc scăzut, ca aromele să se aşeze. poftă bună!

  16. balauru Says:

    Köszönöm szépen 🙂

  17. balauru Says:

    iti dai seama ca astept o replica in ivrit….:-)

  18. anapauper Says:

    על לא דבר

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: