interviu cu o bucătăreasă

by

– bună, leano, aflu că frizezi miracolul în bucătărie!
– ah, da… cum de ai aflat? trăind într-o asemenea splendidă izolare…
– păi am citit pe wikipedia. cum că bucătăreala ta este un edevărat etalon.
– absolut. nu vreau să mă dau mare, dar nici mică nu-s! am iso 9001.
– păi de ce? chiar trebuie standardizate mănunchiurile de pătrunjel sau ciorba?
– totul trebuie standardizat. românia nu are altă direcţie de dezvoltare…
– să aducem totul la acel numitor comun? păi ne-am săturat, leano!
– fals. calitatea e strict legată de cantitate. bucătăria nu e haiku!
– bine, no, dă-mi să gust din tochitura aia. mi-ai făcut poftă.

Anunțuri

Etichete: , ,

4 răspunsuri to “interviu cu o bucătăreasă”

  1. Cristina Says:

    da, daca bucataria ar fi haiku, eu una as muri de foame 🙂

  2. ana pauper Says:

    ar fi ca o pastilă din filmele sci-fi 😀

  3. dianette Says:

    Bucataresele ce se frizeaza in bucatarie au un mare no-go la mine: supica si tochitura si sarmalutele contin un ingredient nu tocmai usor de dat pe gat. Dimpotriva! Mancarica iese pe unde-a intrat in pasi de salsa.
    Concluzionez: mai bine haiku! 😛

  4. ana pauper Says:

    tochitura e bună, tu dianette. zic io, supermofturoasa
    la mîncare. nici supă nu mănînci? o fi bun un haiku,
    servit cu vin fiert & strawberrioare? 😛 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s