cumpăr lac sărat

by

în zonă neinundabilă de deal și de munte, fără punte,
departe de lume dar na, cît de cît în ea – dacă
tot mi-am luat soluție protectoare
contra uvebeului, index 30.

25 răspunsuri to “cumpăr lac sărat”

 1. ana pauper Says:

  p.s. în lipsa unui lac adecvat mă mulțumesc cu o mare mititică.

 2. justuntitled Says:

  pai as avea de dat, da nu de tot, de vrei! da.i ceva oro si ceva lei 😉
  neinundabila!?
  eee pai atunci negociem si digul, tocmind animalutele alea specialiste cu nuci, ceva seminte si doi lei de mare(sau mai mari), cumva, vedem!
  fara punte!?
  perfect, dar dac si fara bac, sa treci inot departe de lume si inapoi la ea dupa chibrituri si tigari de foi si dupa nuci si dupa joi, nada pentru pestele somn si lostrita si panze albe pentru fluturii de noapte si intrerupatoare pentru licurici.. nu.i greu? asa ca mai bine bac! asaaa o data la doua vieti!

  hei! cumperi lac, sarat!? 🙂
  pe doua mari, una moarta, una rosie, cu doua balerine si o ora25 cu index 30, negociabil sau la schimb cu Polaris ((02h31m48.70s Declination: +89°15’51.0″)) 🙂 🙂

  • ana pauper Says:

   marea de marmură sau marea neliniște, fără punte, fără țigări dar cu multe foi, că doar merg să desenez… normal că lacul meu sărat, în fond o insulă acvatică, subacvatică chiar, nu poate duce lipsă de ceaiul meu verde cu ghimbir, extraordinar și plenipotențiar. în rest, dacă nu și nu ne putem înțelege referitor la uleiul protector index 30, voi înnota noaptea și s-a rezolvat.

   • justuntitled Says:

    noaptea intreaga?
    o sa capeti sange albastru! (verdele acela scump)
    eee, ai scapa ieftin, o balerina in vals, o anemona si o stea de mare! 🙂 toate astea langa recif, printre epavele tuturor corabiilor piratilor de orice barba!
    poti incapea insa pe rotocoalele rechinilor sarati, cu ochiul si la piciorul de lemn al lupilor de mare! grija la nuantele de gri 😉 🙂

    daca bac.ul pare mult, ce spui de.o pluta cu multe foi de palmier, vineri, spre miazazi? 🙂 cautand intalnirea/atingerea cu visele de grafit!

 3. Condeera Says:

  ia laaaacu neamuleee lacu, doi la zece mii, doi la zece mii… lac de unghii helena rubinstein. cat despre dig nu stiu de ce naiba se agita galatenii cand il pot gasi la http://digg.com. hei dar asta a fost un banc rautacios pe seama unor nevinovati, eu cred ca ar trebui sa ne scoatem fiecare o soseta si sa le donam. cu sosete de la vladica la opinca se va radica un zid mai dodolot ca zidu berlinului. ca tot veni vorba eu tin cu Jărmania in asta seara. care va bagati la un pariu?

 4. Condeera Says:

  Cine e El Loco?

 5. Cerculet Says:

  E un cetatean.

 6. ana pauper Says:

  chiar mai mulți (cel puțin doi) care-s fotbaliști și nebunatici 😉

 7. x Says:

  Loco adica local.

 8. justuntitled Says:

  cine.i condeera? 🙂

 9. webdesign Says:

  As being a Beginner, I am often searching on the internet for articles that may aid me. Thank you Wow! Thank you! I constantly wanted to publish in my website some thing like that. Can i get component of one’s post to my weblog?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: