fluturoaica

by

acuma să mă explic? mă lupt cu fobiile mele, domne…

17 răspunsuri to “fluturoaica”

  1. Magda Says:

    ca y est!! te ştiam eu de undeva..
    mi-am adus aminte:

  2. razvanserbu Says:

    si cine castiga?

  3. Condeera Says:

    Eu am o fobie cu mult mai ilară, fobia de metrou. Asta după ce am mers un an 80% cu metroul. Nu voi zice și de ce. Nu cred că vreți să știți.

    Weekendul ăsta cred că îmi serbez ziua singură, ca Obama.

  4. health Says:

    e infricosetor acest desen….

  5. justuntitled Says:

    eu cred ca e batmana!
    ea.i! ori balerina ce patura din geam o strange.ntr.un access de bezele din retetele de la bunica!

    fobii, fobii.. bine! dar zi o reteta de la bunica unguroaico! :d

    • vocea ancestralei Lizi Says:

      Gulyás

      1. Hozzávalók
      Készíthetjük sertéshúsból, marhahúsból és csirkéből is. A hozzávalók azonosak, csak a húsféle különbözik. Alább a háromféle különböző gulyáshoz szükséges húsféléket sorolom fel.
      Húsok: Ha sertéshúsból készül: 1 kg sertés comb, vagy lapocka. A comb szárazabb, a lapocka kicsit zsírosabb, zaftosabb ételt ad.
      Ha marhagulyást készítünk:1 kg jóféle marha színhús
      Ha csirkéből készítjük: 6-8 db csirkecomb
      Zöldségek:2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, egy hegyes erős paprika, egy nagy fej hagyma, 70 dkg krumpli. Egyéb: egy evőkanál zsír, 20 dkg füstölt szalonna, só, bors, őrölt pirospaprika.
      Ezt az ételt bográcsban, szabadtűznél érdemes elkészíteni. A tűz füstjétől nagyon finom zamatos íze lesz.

      2. Elkészítés:
      A húst jól megmossuk, apróra feldaraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, a füstölt szalonnát feldaraboljuk.

      Folytatás itt: http://recept.missilis.hu/gulyas.html

  6. justuntitled Says:

    yummy.. ma intreb ?
    un tokaj medieval, un villany vinovat.. un orokke maiestuos, ferm, clasic 🙂

    • ana pauper Says:

      alaltăieri am băut tokaji kabar 2000, un amestec de bouvier (austriac) cu hárslevelű aromat (unguresc), într-o baladă, sau nu: un vals ca o adiere de vînt. superb. un vin alb deosebit.

      villány a scos un amestec indolent și fermecător: montenuovo cuvée. îmi place mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: