
acuma să mă explic? mă lupt cu fobiile mele, domne…
Apreciază:
Apreciază Încarc...
Similare
This entry was posted on 4 august 2010 at 12:12 am and is filed under balade, cam horror. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
4 august 2010 la 3:27 am |
ca y est!! te ştiam eu de undeva..
mi-am adus aminte:
4 august 2010 la 9:31 am |
i-auzi! balerinele mele rebrănduite 😀
4 august 2010 la 4:26 pm |
si cine castiga?
4 august 2010 la 5:27 pm |
fobia…
4 august 2010 la 8:32 pm |
Nașpa!
5 august 2010 la 11:10 pm |
Eu am o fobie cu mult mai ilară, fobia de metrou. Asta după ce am mers un an 80% cu metroul. Nu voi zice și de ce. Nu cred că vreți să știți.
Weekendul ăsta cred că îmi serbez ziua singură, ca Obama.
6 august 2010 la 9:23 am |
vei circula cu limuzine și vei ajunge președintă, ascultă la mine 😉
dau un mojito în virtual 🙂
6 august 2010 la 9:57 pm |
ai lăv iu.
11 august 2010 la 10:43 pm |
nnuuuu! nu se poate singura! iau meteorul si vin! si biscuiti, cremsnit, ciocolata, lapte si cacao, iau pere si dulceata de gutui, covrigi cu susan si acadele, tigari de foi.. si vin!
la multi ani wendul cu peron pe partea.. iu lăv me?
un vin bun! 🙂
mojito pare complicat! 😉
12 august 2010 la 12:08 pm |
mojito e ultrasimplu. pe bune.
23 august 2010 la 1:41 pm |
ah justuntitled, ce pacat ca am vazut postarea ta abia in ceasul asta (25) ca altminteri pastram un loc la masa mea si pentru dumneata.
11 august 2010 la 11:50 am |
e infricosetor acest desen….
11 august 2010 la 8:15 pm |
😮
11 august 2010 la 10:52 pm |
eu cred ca e batmana!
ea.i! ori balerina ce patura din geam o strange.ntr.un access de bezele din retetele de la bunica!
fobii, fobii.. bine! dar zi o reteta de la bunica unguroaico! :d
12 august 2010 la 12:04 pm |
Gulyás
1. Hozzávalók
Készíthetjük sertéshúsból, marhahúsból és csirkéből is. A hozzávalók azonosak, csak a húsféle különbözik. Alább a háromféle különböző gulyáshoz szükséges húsféléket sorolom fel.
Húsok: Ha sertéshúsból készül: 1 kg sertés comb, vagy lapocka. A comb szárazabb, a lapocka kicsit zsírosabb, zaftosabb ételt ad.
Ha marhagulyást készítünk:1 kg jóféle marha színhús
Ha csirkéből készítjük: 6-8 db csirkecomb
Zöldségek:2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, egy hegyes erős paprika, egy nagy fej hagyma, 70 dkg krumpli. Egyéb: egy evőkanál zsír, 20 dkg füstölt szalonna, só, bors, őrölt pirospaprika.
Ezt az ételt bográcsban, szabadtűznél érdemes elkészíteni. A tűz füstjétől nagyon finom zamatos íze lesz.
2. Elkészítés:
A húst jól megmossuk, apróra feldaraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, a füstölt szalonnát feldaraboljuk.
Folytatás itt: http://recept.missilis.hu/gulyas.html
12 august 2010 la 10:55 pm |
yummy.. ma intreb ?
un tokaj medieval, un villany vinovat.. un orokke maiestuos, ferm, clasic 🙂
12 august 2010 la 11:25 pm |
alaltăieri am băut tokaji kabar 2000, un amestec de bouvier (austriac) cu hárslevelű aromat (unguresc), într-o baladă, sau nu: un vals ca o adiere de vînt. superb. un vin alb deosebit.
villány a scos un amestec indolent și fermecător: montenuovo cuvée. îmi place mult.