macondo: un șut în nori

by

efectiv mi-e lene să tastez. din poziția asta oblomoviană ce să mă mir? nu-mi convine nici longitudinea, nici latitudinea la care trăiesc, frate (soro)… număr zilele pînă la barcelona, tocmai mi-am rezervat transferul de la aeroport în oraș, poate-poate uit de vremea gri… în mai să stau cu toate ledurile aprinse la prînz? ru-și-ni-că! căpșunară mă fac, țărancă în spania!

vreau să mă abonez la soare
se poate? purlease!

Etichete:

31 răspunsuri to “macondo: un șut în nori”

 1. scorchfield Says:

  Să pui o lopățică de nisip la Sagrada Familia și pentru mine!
  Să cureți o bucățică de faianță din parcul Guel.
  Să bei vin roșu ca să ști ce-ți curge prin vine.
  🙂

 2. Rares Says:

  Foarte fain.

 3. george geacar Says:

  ma quando?

 4. Aya Says:

  MONICA MACOVEI A FALSIFICAT DOCUMENTELE DE TRANSPORT IN OPERATIUNEA “TIGARETA II” CU SPRIJINUL LUI VASILE TOCU – DESEMNAT DE TRAIAN BASESCU SA CONDUCA ANCHETA IN CAZUL “TIGARETA II”

  (TRAIAN BASESCU- VIKTOR BOUT- TRAFIC ARMAMENT, continuare 4)

  Monica Macovei a falsificat documentele de transport in cazul operatiunii Tigareta II (desfasurata pe Otopeni militar in 16/17 aprilie 1998) pentru a mistifica realitatea si a acoperi o operatiune de mare criminalitate transfrontaliera organizata, in care au fost implicati Traian Basescu- avand autoritatea ministrului Transporturilor- si traficantul de armament Viktor Bout- vechi colaborator, in materie, al lui Traian Basescu.
  Monica Macovei era, in epoca, avocat al firmei Business Woman.

  Monica Macovei a falsificat documentele in cazul Operatiunii Tigareta II fiind PREZENTA pe aeroportul miliar Otopeni, cand se descarcau tigarile (ea este femeia care a fost filmata in zona respectiva in acea noapte- si a carei identitate a fost ascunsa cu inversunare, in pofida faptului ca s-a insistat asupra prezentei femeii in acel loc, in acea noapte).

  Documentele falsificate de Monica Macovei au fost predate organelor de cercetare penala de catre Traian Basescu – in calitate de ministru al Transporturilor – devenind proba in Operatiunea “Tigareta II”..

  In fapt, Monica Macovei a falsificat Cargo manifest pentru zborul Air Sofia (prin care au ajuns pe Otopeni militar, in noaptea 16/17 aprilie 1998, tigarile destinate trocului tigari- armament).

  Pentru intocmirea falsului in acte, Monica Macovei a folosit si un formular tipizat, apartinind companiei de transport aerian de stat Olympic Airways, pe care l-a completat de mana, incercand sa lase impresia ca ar fi fost completat de un angajat al firmei de handling Interservice S.A. de pe aeroportul din Atena.
  Monica Macovei, prin acest fals intocmit cu propria sa mana, a vrut sa simuleze ca tigarile veneau de la Atena (in realitate, transportul venea de la Sofia).

  Dincolo de faptul ca Olympic Airways are propriul serviciu de handling si nu “imprumuta” formulare pentru Interservice- si ca nici Interservice nu recunoaste ca acel Cargo manifest ar fi completat de angajatii sai:

  Prin intermediul cui a intrat Monica Macovei in posesia formularului (in alb) tipizat, apartinand companiei OLYMPIC AIRWAYS – mai exact de la biroul companiei din Aeroportul International Bucuresti Otopeni?

  Cel care i-a furnizat Monicai Macovei formularul (in alb) tipizat apartinand companiei OLYMPIC AIRWAYS (in vederea falsificarii documentelor de transport si, astfel, acoperirii unei operatiuni de mare criminalitate organizata) este Vasile Tocu.

  Vasile Tocu, devenit inspectorul sef al Aviatiei Civile, este cel care, prin ordinul nr. 220/25.04.1998, a fost desemnat de Traian Basescu sa conduca ancheta cu privire la evenimentul din 16/17.04.1998 de pe Otopeni militar- “eveniment” cunoscut sub numele “Tigareta II”.

  Colaborarea legata de operatiuni de mare criminalitate organizata intre Vasile Tocu si firma Business Woman- al carei avocat era Monica Macovei- este anterioara momentului “Tigareta II”. In fapt, contrabanda cu tigari (in vederea operarii traficului tigari-armament) desfasurata de Jamal-al Atm si de generalul Florica au “beneficiat” de sprijinul lui Vasile Tocu, cel care avea si sarcina de a-i furniza Monicai Macovei tipizatele necesare pentru falsificarea datelor in vederea mistificarii realitatii contrabandei.
  Acesta este “secretul” promovarii lui Vasile Tocu din functia de comandant adjunct la AIBO (pe care o ocupa in 1996) pe functia de inspector sef al Aviatiei Civile (doi ani mai tarziu). In fapt, traficul tigari- armament -si descarcarea tigarilor din avion fara a fi vamuite se petreceau “intamplator” in turele lui Vasile Tocu (ceea ce a fost proba “fidelitatii” sale). Tigarile cu destinatia Business Woman erau descarcate din avion fara a fi vamuite si, apoi, incarcate in autovehicule- actiunea desfasurandu-se la platforma cargo a AIBO, la 10 m de sediul punctului vamal.
  Documentele de transport erau falsificate de Monica Macovei- avocat al firmei Business Woman- care era prezenta in zona respectiva.

 5. scorchfield Says:

  Monica Macovei de fapt nu-i femeie ci bărbat, operațiunea nu este Țigareta II și Torpila 378, nu s-a scris ci s-a tipărit. S-a tipărit o statuie cu lungimea de 1 km peste care lumina farului de la Alexandria să nu poată trece… totul întâmplându-se în noaptea când Alexandru cel Mare s-a născut și Templul lui Artemis (din Efes) a luat foc, primul atac terorist al lumii!

  Ana, cum de te-au găsit?!

  • ana pauper Says:

   cînd pisica nu-i acasă…

  • ggl Says:

   A luat foc aşa pur şi simplu sau i-au pus foc nişte creştini? Stai aşa, Cristos nu se născuse încă de fapt, deci nu puteau fi creştini.

   • scorchfield Says:

    „În urma îmbulzelii de căscați,
    Cu jale cată unul din bărbați,
    Dar și cu silă, la acești netoți,
    Și-admiră jaful, blestemînd pe hoț.
    Urît în viață, e urît și-n moarte,
    Căci ura-i prețul josnicei lui fapte.
    Și-n groapă-i va lovi, în orice loc,
    Pe el și pe nebunii ce-au dat foc
    Palatului din Efes, ura mea!
    Din filele scrumite-or apărea
    Și Erostrat și Elgin, de blestem
    De-a pururi urmăriți în fund de vremi;
    Al doilea mai silnic: bust semeț
    Urcat pe soclu-adîncului dispreț.”
    dinByron, Blestemul Minervei, Opere, Poezia 2, ed.Univers, 1986, pag.49

    A se vedea și „Templul de Aur” de Yukio Mishima, o capodoperă ce leagă mitul de realitate și invers. În vârful gloriei Mishima a vizitat Grecia și chiar a învățat limba greacă mai apoi.

    ggl îmi pare bine!
    Ana sper că nu m-am lungit prea mult! 🙂

   • liniștita din fire Says:

    fire

 6. lafeeblanche Says:

  Am sa ma dau drept Ursula , oarba, si imi iau biciul!

 7. budinca dupa necesitati Says:

  hai la madrid. hai ca avem soare, vin la oferta si lebenita fara samburi.

 8. cotos Says:

  Te-am descoperit doar azi,dar faci o treaba excelenta.o sa iti urmaresc mai des siteul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: